Παναθηναϊκός: Η απόλυτη έκπληξη δικαίωσε τον Αταμάν!

Ο Επτάστερος ξέσπασε στο ΟΑΚΑ και με σκορ 83-76 υπέταξε τον Ολυμπιακό και μείωσε 2-1 στις νίκες, κάνοντας επιτακτική, πλέον, την νίκη στο ΣΕΦ για να οδηγηθεί η σειρά σε Game 5 και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Η απόλυτη έκπληξη δικαίωσε τον Αταμάν!

Αδιαμφισβήτητα, η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον 3ο τελικό ήταν η πιο μεστή από τις προηγούμενες και δικαίως το αποτέλεσμα οδηγεί τη σειρά σε ακόμη έναν αγώνα, στο ΣΕΦ την προσεχή Τετάρτη (12/06).

Παρόλα αυτά, υπήρξε ένας… αφανής ήρωας για το Τριφύλλι ονόματι Κώστας Αντετοκούνμπο: ο Έλληνας διεθνής σέντερ έδωσε τις απαραίτητες λύσεις στον «κενό» χρόνο του Ματίας Λεσόρ και γύρισε τον διακόπτη για την ομάδα του.

Το δεύτερο δεκάλεπτο και η συμβολή του στα κρίσιμα σημεία όπου η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν φαινόταν να κολλάει ήταν καθοριστικά.

Με τη συμβολή του βρέθηκαν έξτρα λύσεις κάτω από την ρακέτα, αφού σε 7:26″ είχε 6 πόντους (3/3 δίποντα και με εντυπωσιακά καρφώματα) ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Το τέλος της βραδιάς τον δικαίωσε για τα καλά με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και μια άψογη στατιστική (3/3 δίποντα, 2/2 βολές).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr