Ατζέντης Σάρι: «Μας εντυπωσίασε ο Παναθηναϊκός, νιώθω την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω»

Μαουρίτσιο Σάρι: Ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού καπνίζει 60 τσιγάρα την ημέρα!

Ο ατζέντης του Μαουρίτσιο Σάρι, Αλεσάντρο Πελεγκρίνι, έκανε δηλώσεις για την τεράστια προσφορά του Παναθηναϊκού, ενώ… έσταξε μέλι για τον τρόπο προσέγγισης των «πράσινων», εξηγώντας και το γιατί αρνήθηκε ο Ιταλός.

Έκανε λόγο για «χρυσή πρόταση» από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ενώ αποθέωσε και τον τρόπο προσέγγισης των «πράσινων».

Ευχαρίστησε μάλιστα το «τριφύλλι», ξεκαθαρίζοντας πως τα προσωπικά/οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζει ο Σάρι, δεν γινόταν να τον αφήσουν να φύγει απ’ την Ιταλία.

«Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους κορυφαίους μάνατζερς και όσους έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίτσιο στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο Πελεγκρίνι και συνέχισε:

«Μας εντυπωσίασε το στυλ της διαπραγμάτευσης. Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια χρυσή προσφορά. Μόνο που για τον Σάρι είναι μια ιδιαίτερα λεπτή στιγμή, τουλάχιστον αυτές τις εβδομάδες δεν έχει όρεξη να φύγει από την Ιταλία.

Όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε πραγματικά αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις ότι περίμενε να εκπληρώσει το όνειρό του να βάλει τον Σάρι στο επίκεντρο του πλάνου του.

Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους προαναφερθέντες λόγους και επειδή φάνηκε σωστό να τους βάλουμε σε θέση να κάνουν άλλη επιλογή. Αλλά είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία, ήταν εξαιρετικοί μαζί μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News