Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά ο 3ος τελικός (10/6)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ3) κι αν οι “πράσινοι” επικρατήσουν θα μειώσουν τη σειρά σε 2-1, ενώ αν κερδίσουν οι Πειραιώτες, θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν επιφυλάσσει πολλές αλλαγές στην αποστολή του, αν εξαιρέσουμε πως ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι θα μείνει εκτός και τη θέση του θα πάρει ο Λούκα Βιλντόζα.

Οι υπόλοιποι παίκτες των πρασίνων θα είναι οι εξής: Σλούκας, Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Μαντζούκας, Λεσόρ, Μήτογλου, Ερνναγκόμεθ, Αντετοκούνμπο, Καλαϊτζάκης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει καμία αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό του και θα παρατάξει τους εξής αθλητές στο παρκέ του ΟΑΚΑ: Ουόκαπ, Κάνααν, Παπανικολάου, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ, Μακίσικ, Λούντζης, Τανούλης, Λαρεντζάκης, Μήτρου Λονγκ, Ουίλιαμς-Γκος.//ΔΜ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά ο 3ος τελικός (5/6)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News