Στο ξενοδοχείο της αποστολής ο Γιαννακόπουλος - Τι είπε στους παίκτες πριν το Game 3

Στο ξενοδοχείο της αποστολής ο Γιαννακόπουλος - Τι είπε στους παίκτες πριν το Game 3

Στο ξενοδοχείο της αποστολής των πρωταθλητών Ευρώπης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την πίστη του στους παίκτες για τη μεγάλη ανατροπή.

Ματς δίχως αύριο για τον Παναθηναϊκό το Game 3 των τελικών της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό, θέλοντας πάση θυσία τη νίκη στο ΟΑΚΑ για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Λίγες ώρες πριν το “αιώνιο” ντέρμπι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε το ξενοδοχείο όπου κατελυσε η αποστολή της ομάδας μετά την πρωινή προπόνηση και μίλησε στους παίκτες του Τριφυλλιού.

Ο ισχυρός άνδρας των Πρωταθλητών Ευρώπης εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές τους και μεταξύ άλλων τους τόνισε πως είναι καλύτεροι από τον αντίπαλό τους και πως μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News