Κανονικά στην κλήρωση η Τσαρούχα: «Εκπρόθεσμο του Κάνααν, δεν επηρέασε την εξέλιξη»

Κανονικά στην κλήρωση η Τσαρούχα: «Εκπρόθεσμο του Κάνααν, δεν επηρέασε την εξέλιξη»

Εσπευσμένα μετά την κατακραυγή έστειλε ο παρατηρητής και μέλος της ΚΕΔ, Γιώργος Μουζάκης την έκθεσή του κρίνοντας ότι δεν υπάρχει λόγος παραπομπής των τριών ρέφερι του ΣΕΦ, άρα θα είναι κανονικά στην κλήρωση σε περίπτωση 4ου τελικού.

Το τρίτο ημίχρονο του τελευταίου ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός συνεχίζεται με την έκθεση του παρατηρητή Μουζάκη που αγνοείτο για δυο μέρες αλλά μετά τη δημοσιοποίηση έσπευσε να τη στείλει προκαλώντας βέβαια ακόμα μεγαλύτερο… κρότο με όσα αναφέρει.

Στην αξιολόγηση του το μέλος της ΚΕΔ και παρατηρητής του αγώνα, κάνει λόγο για κάποια λάθη με αποκορύφωμα το εκπρόθεσμο του Κάνααν στο 76-70, αναφέροντας όμως ότι δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, σε ένα ματς που κρίθηκε σε δυο κατοχές.

Ο βαθμός μάλιστα που έβαλε στους διαιτητές Τσαρούχα, Τσολάκο, Αγραφιώτη είναι τέτοιος που δεν οδηγεί σε παραπομπή αλλά συμπεριλαμβάνει τα ονόματα και των τριών διαιτητών σε πιθανότητα που υπάρξουν κι άλλοι τελικοί.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News