Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο αντι-Λεσόρ και ο Παπαγιάννης

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Λάθος που δεν κρατήσαμε τον Λεσόρ, ο Παναθηναϊκός του έδωσε τα τριπλάσια»

Ο Ματίας Λεσόρ του χρόνου θέλει ΕΤΟΙΜΟ ψηλό δίπλα του ώστε να κάνει την διαφορα.

Χωρίς Φαλ και Ράιτ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει τον Νικόλα Μιλουτίνοφ να κάνει πλάκα στους τελικούς, κάτι που θα πάψει να γίνεται σύντομα.

Το καλοκαίρι ο Μπαλτσερόφσκι θα φύγει δανεικός και ο Αντετοκούνμπο θα γίνει ο 3ος σέντερ που θα παίρνει χρόνο στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη για να προσφέρει σε πόντους/ριμπάουντ/επιρροή. Μήνες αναφέρουμε πως πρέπει να είναι το …ταίρι του Γάλλου. Ταχύς, που θα βγαίνει γρήγορα πάνω στη μπάλα, προσόν που μπορεί να αποφέρει έξτρα κατοχές.

Που θα έχει υψηλό επίπεδο αντίληψης όταν αμύνεται , που θα ξέρει τη θέση του όταν καλείται να στήσει το κορμί του στο ποστ. Αν είναι και σωματώδης ώστε να μπορεί να σπρώχνει μακριά και με συνέπεια πιο δυνατούς ψηλούς ακόμα καλύτερα.

Γενικώς θες σέντερ που θα ξεκουράζει τον Ματίας Λεσόρ, θα αρπάζει ριμπάουντ, θα μπορεί να προστατέψει το καλάθι της ομάδας του απέναντι σε σφαιράτους γκαρντς που πατούν ζωγραφιστό με φόρα, με δύο λόγια έναν καλό rim protector.

Ακούγεται έντονα ότι ο κόουτς θέλει πίσω τον Γιώργο Παπαγιάννη αλλά ο ψηλός μόνο τέτοια χαρακτηριστικά σαν αυτά που αναφέραμε δεν έχει.

Υπολείπεται πολύ σε χαρακτήρα leader, δε του αρέσει να παίζει στο ποστ αλλά να εκτελεί από τα 6 μέτρα και πίσω.

Δεν είναι ιδανικός στο να μείνει πίσω ελέγχοντας τον γκαρντ με τη μπάλα, στην pick & roll άμυνα, δεν τα καταφέρνει με διεμβολιστές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News