Παναθηναϊκός: Έχει ένα λόγο παραπάνω να τα δώσει όλα ο Σλούκας

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του τρίτου τελικού

Σλούκας και Ναν έχουν αφεθεί από τους διαιτητές στη μοίρα τους στους τελικούς, να τρώνε ξύλο, να μην κερδίζουν φάουλ ούτε με αίτηση, με απώτερο στόχο τον εκνευρισμό τους.

Το πλάνο έχει πετύχει, αλλά ακόμα δεν τέλειωσε τίποτα για τον Παναθηναϊκό. Την Δευτέρα κι οι δύο καλούνται να ηγηθούν στην προσπάθεια για το 1-2.

Ειδικά ο Κώστας που έχει λόγους παραπάνω να επιθυμεί να δώσει απαντήσεις. Ο Σλούκας έχει παραλάβει την σκυτάλη των μεγάλων Ελλήνων γκαρντ, είναι όσα δουλεύουμε και διδάσκουμε στο μπάσκετ μας, με τα συν και τα πλην του.

Είναι ο άσος που στην εποχή των Athletic Freaks, παίζει πιο πολύ με το μυαλό του. Ο τρόπος που φιλτράρει και αποκωδικοποιεί τα δρώμενα γύρω του είναι εντυπωσιακός.

Ο αλτρουισμός του έχει βγεί από τη μπασκετική μήτρα των μεγάλων γκαρντ της σύγχρονης εποχής (Διαμαντίδη-Παπαλουκά) οι οποίοι μοίρασαν σε όλη την Ευρώπη το μπάσκετ της συνεργασίας, το leadership μέσα από τη δεξιότητα στην αξιοποίηση του συμπαίκτη και τη πίστη στο σύνολο ποτίζοντας το σύστημα με το winning mentality τους.

Μας αρέσει που ο Κώστας είναι ταπεινός και πνευματικά συγκροτημένος, στοιχεία τα οποία προσωπικά ιεραρχούμε πολύ ψηλά κι επειδή ο ίδιος γνωρίζει ότι ο κόσμος βλέπει περισσότερο εκείνον στον 3ο τελικό, κάτι μας λέει ότι σε λίγες ώρες θα τα δώσει όλα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News