Παναθηναϊκός: Ώρα να γυρίσει τον διακόπτη με Ολυμπιακό!

Για να δούμε αν όσα έγιναν στο ΣΕΦ τσίγκλησαν τον εγωισμό των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 31-13 οι βολές στο ΣΕΦ!

Οι ειρωνείες του Κάνααν στον Σλούκα και στον Αταμάν, τα σφυρίγματα της εξέδρας στον αρχηγό που δεν μάσησε κι έδειξε τα αστέρια στην φανέλα του, το ξύλο που τρώει ο Ναν, είναι σημεία που μπορούν να φουντώσουν το κίνητρο (αν κι όταν παίζεις με αυτούς έχεις ήδη αυξημένα θέλω).

Ο Σλούκας και ο Αμερικανός είναι «μούτρα». Τρομερές προσωπικότητες και ηγέτες. Όπως και η ικανότητα του Αταμάν να πείθει τους πάντες γύρω του ότι τα πάντα είναι εφικτά.

Τι να λέμε για τον Τούρκο; Κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να μετατρέψει την περσινή διαλυμένη ομάδα σε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Όλοι τους μπορούν να δώσουν περισσότερα απέναντι σε ομάδα που όσο κι αν βοηθιέται από τους ρέφερι δεν έχει καμία σχέση μαζί τους σε επίπεδο ατομικής κλάσης. Ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα για τον Παναθηναϊκό αν και τα πράγματα είναι δύσκολα.

Θα θυμηθεί το τριφύλλι τι έκανε στο Βερολίνο ή τζάμπα περιμένουμε; Φοβερό πάντως μια ομάδα με περιορισμένο επιθετικό ταλέντο να φλερτάρει κάθε φορά απέναντί σου με τους 100 πόντους! Ας ενεργοποιηθούν πιο πολύ Παπαπέτρου/Καλαϊτζάκης.

Πάνω τους στηρίχθηκε η ταχύτητα αντίδρασης στην άμυνα στο Βερολίνο, με την οποία μπορούσε το τριφύλλι να καλύψει κενούς χώρους, άλλωστε μιλάμε για δυάδα παικτών με φοβερό φυσικό πακέτο.

Ο Εργκίν Αταμάν ζητά από τους παίκτες του να «μιλούν» στην άμυνα έχοντας δώσει ηγετικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι στον Τζέριαν Γκραντ, αλλά ακόμα οι πράσινοι δεν λένε να πιέσουν τον αντίπαλο. Έχουν χρόνο ακόμα για να κάνουν το come back.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News