Παναθηναϊκός: Θα φέρει τα πάνω - κάτω με Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος;

Σε παιχνίδια που ο Ολυμπιακός (επειδή δεν ξέρει να κάνει και τίποτα άλλο) παίζει ξύλο δίχως αύριο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, οι εκτελεσμένες βολές των δύο ομάδων είναι 31-13.

Δ. Γιαννακόπουλος: Ανατριχιαστική αναφορά και φωτογραφία για τον Παύλο (pic)

Σύμφωνοι, κάθε ομάδα με τα όπλα της, το μπάσκετ είναι παιχνίδι επικράτησης και όχι σόου όπως στο ΝΒΑ, αλλά εδώ βλέπουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Σε σημείο τα κλισέ “το ήθελε περισσότερο ο Ολυμπιακός”, “ξεφούσκωσε ο Παναθηναϊκός” και λοιπά να μοιάζουν γραφικά. Βλέπαμε τις αντιδράσεις του ιδιοκτήτη στο Instagram την ώρα του αγώνα και τις βρισιές που εκτόξευε προς πάσα κατεύθυνση.

Επειδή οι Λιόλιοι ρίζωσαν στην καρέκλα και δεν πρόκειται να κουνηθούν για τα επόμενα έτη ας θυμηθεί πως ο πατέρας του και ο θείος του γκρέμισαν εκ θεμελίων την ιωαννιδική μαφία, αφήνοντας στο ΣΕΦ τους …300 του Παπαστράτειου.

Οι Αγγελόπουλοι έχουν πειραχτεί που αναγκάστηκαν να πάνε στην Α2, που επί των ημερών τους ο Παναθηναϊκός έχει 4 ευρωπαϊκα και δύο τριπλ κράουν και θέλουν να σε αποδομήσουν ρίχνοντάς σε στην εσωστρέφεια.

Θα τους το επιτρέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που σχεδόν για μια δεκαετία τους είχε πελάτες;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News