Παναθηναϊκός: Δεν έχει λάβει την έκθεση των διαιτητών του Game 2 των τελικών

Δύο μέρες και κάτι μετά τον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με τις ομάδες να μην έχουν λάβει την έκθεση των διαιτητών.

Το κράτος πληρώνει για το νέο κλιματισμό στο ΣΕΦ μετά τους τελικούς!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό και τα πάντα φαίνεται πως κυλούν αρμονικά και δίχως το παραμικρό πρόβλημα ή δόλο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό για το Game 2 των τελικών της Basket League με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0 σ’ ένα παιχνίδι που υπάρχουν, από πλευράς πρασίνων, τρομερά παράπονα για τη διαιησία.

Μάλιστα οι δύο ομάδες μερικές μέρες μετά τον δεύτερο τελικό των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχουν λάβει ακόμα από τον παρατηρητή της ΚΕΔ την έκθεση των διαιτητών σε μια είδηση που προκαλεί ερωτηματικά και είναι πραγματικά απίστευτη!

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr