Το κλίμα στον Παναθηναϊκό, η οργή και η προσπάθεια του Αταμάν!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να συνέλθει αφού μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας κατάλαβε αμέσως πως η ελληνική πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Παναθηναϊκός: Κίνηση-ματ από Αταμάν με Μήτογλου σε... νέα θέση!

Στις τάξεις του Επτάστερου επικρατεί οργή για τα όσα αστεία διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, με τις διαιτησίες των τελικών να είναι τραγικές και να δείχνουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει.

Ένα πρόβλημα που μεγεθύνεται συνεχώς καθώς η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας του Βαγγέλη Λιόλιου αρνείται κατηγορηματικά να λειτουργήσει υπέρ του δημοσίου, μπασκετικού, συμφέροντος.

Αντιθέτως οι διαιτητές της ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκτίθενται συνεχώς προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

Οι διαιτησίες στους δυο πρώτους τελικούς ήταν σφαγιαστικές κατά του Παναθηναϊκού με τους Παπαπέτρου, Καρπάνο και Τσαρούχα να αποδεικνύονται επικίνδυνοι για το ίδιο το άθλημα.

Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την ευκαιρία να πετύχει κάτι ιστορικό δηλαδή μετά την Ευρωλίγκα να κατακτήσει και το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφοντας από το 2-0.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει οι «πράσινοι» να κερδίσουν τον Ολυμπιακό αλλά και τους διαιτητές.

Στο πράσινο στρατόπεδο επικρατεί πίστη για την ανατροπή με τον Εργκίν Αταμάν ξέρει καλά τον τρόπο να ανατρέπει τα δεδομένα.

Πρώτος στόχος του Τούρκου προπονητή είναι να μπορέσει να «καθαρίσει» το μυαλό των παικτών του και να τους ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα πνευματικά για το ματς της  Δευτέρας.

Ώστε εκεί ο Επτάστερος να μειώσει σε 2-1 την σειρά με τον Ολυμπιακό να δώσει ένα άλλο ενδιαφέρον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News