Νέος προπονητής τη Δευτέρα! Τελικό... ταξίδι για Σάρι - Ποιες οι εναλλακτικές

Νέος προπονητής τη Δευτέρα! Τελικό... ταξίδι για Σάρι - Ποιες οι εναλλακτικές

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει την τελευταία του προσπάθεια για να φέρει στην Αθήνα τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τις εναλλακτικές να… αναμένουν στο ακουστικό τους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, άνθρωπος του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει ξανά στην Ιταλία για να συναντήσει τον 65χρονο τεχνικό και να προσπαθήσει να τον «ψήσει», απ’ την στιγμή που ο ίδιος δεν έχει «κλείσει» ακόμη την πόρτα στην «πράσινη» προσέγγιση και παραμένει προβληματισμένος.

Η οριστική απάντηση του Σάρι αναμένεται πλέον (το αργότερο) έως την Κυριακή (9/6) κι αν είναι οριστικά αρνητική, τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί οριστικά προς τις εναλλακτικές του και τους προπονητές με τους οποίους έχει ήδη μιλήσει κι έχει σταντ-μπάι ως Plan B.

Δηλαδή τον 49χρονο Ουρουγουανό (πρώην προπονητή της Εθνικής Ουρουγουάης) Ντιέγκο Αλόνσο που δείχνει να είναι ένα… βήμα πιο μπροστά και τον 65χρονο Μεξικανό, Χαβιέ Αγκίρε.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που τονίζεται απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού, είναι πως έως τη Δευτέρα (10/6), ήτοι μία εβδομάδα πριν απ’ την εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η ομάδα θα έχει νέο προπονητή, με τον οποίο θα «τρέξει» άμεσα το βασικό κομμάτι του μεταγραφικού (κι όχι μόνο) σχεδιασμού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News