Αυλωνίτης - Σλούκας: Έτσι συστήθηκε στο Master Chef - «Ενοχλείται όταν κάποιος είναι καλύτερος» (vid)

Αυλωνίτης - Σλούκας: Έτσι συστήθηκε στο Master Chef - «Ενοχλείται όταν κάποιος είναι καλύτερος» (vid)

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης τράβηξε όλη την προσοχή πάνω του, με τον κακό τρόπο, έπειτα από το απεχθές σχόλιο για τον Κώστα Σλούκα.

Ο διαγωνιζόμενος του Master Chef «πλήρωσε» τις… ευχές προς τον Κώστα Σλούκα με την ίδια του τη δουλειά, καθώς η εταιρία που συνεργαζόταν, αποφάσισε να βάλει «τέλος» σε οποιαδήποτε σχέση μαζί του παρά την απολογία του.

Πώς είχε συστηθεί ο Ιωάννης Αυλωνίτης κατά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Ο Ιωάννης Αυλωνίτης είναι 29 χρονών και είναι από τον Πειραιά.

Ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στον στόχο του: να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα.

Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία.

Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.

Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

Δεν σκοπεύει να μπει σε άσκοπες διαφωνίες, που δεν έχουν να κάνουν με τη μαγειρική. Θα δεχθεί κάποια χτυπήματα αλλά έτσι θα κουράσει τον αντίπαλό του και τότε θα ανταποδώσει και αυτός, έτσι έχει μάθει από την εμπειρία του στην πυγμαχία.

Κάπως έτσι βλέπει τον εαυτό του να φτάνει πολύ γρήγορα στην τελική τριάδα.»

MasterChef 5: Η σχέση του Ιωάννη με τη Μαρία Λαζαρίδου

Όσο βρισκόταν στο “MasterChef 5”, ο Ιωάννης Αυλωνίτης έδινε την εντύπωση ότι φλέρταρε τη Μαρία Λαζαρίδου.

Ωστόσο, κατά την επιστροφή του στο παιχνίδι, ο μάγειρας ξεκαθάρισε τη σχέση του με την συμπαίκτριά του, αναφέροντας:

«Η σχέση μου με την Μαρία είναι πολύ περίεργη. Δεν έρχομαι συνήθως τόσο κοντά με τις γυναίκες γιατί υπάρχει αυτό το κλισέ στην κοινωνία που λένε “α κάποιος προστατεύει μια κοπέλα, οπότε τρέχει και κάτι ερωτικό”.

Παρεξηγήθηκα πολύ με αυτό κι επειδή ακούστηκε και μια φήμη παντοφλάκια και δεν είναι από την Μαρία προς εμένα.

Είναι επειδή έχει περάσει ένα λάθος μήνυμα στον κόσμο έξω ότι τρέχει κάτι μεταξύ μας κι επειδή το είδε ένας άνθρωπος έξω τον οποίο αγαπώ δέκα φορές παραπάνω από την Μαρία που την αγαπώ φιλικά…

Ένιωθα την παντόφλα να φεύγει από τον Πειραιά στο Πασαλιμάνι και να έρχεται προς το στούντιο.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News