Ιωάννου: «Ο Αταμάν είναι νευρικός - Υπάρχουν διαιτητικά λάθη, αλλά η μεγάλη εικόνα δεν αλλάζει» (vid)

Ιωάννου: «Ο Αταμάν είναι νευρικός - Υπάρχουν διαιτητικά λάθη, αλλά η μεγάλη εικόνα δεν αλλάζει» (vid)

Ο Βαγγέλης Ιωάννου έκανε το δικό του σχόλιο για το ντέρμπι των αιωνίων και στάθηκε στον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Αταμάν είναι πολύ νευρικός, δεν κρατά τη συγκέντρωσή του στα κρίσιμα σημεία. Είναι η δεύτερη φορά που αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές. Μιλάμε για τους τελικούς.

Ο προπονητής πρέπει να είναι ψύχραιμος για να πάρει τις αποφάσεις. Δεν είναι η φάση που θα δικαιολογήσει αυτή τη μεγάλη έκρηξη. Υπάρχουν διαιτητικά λάθη, αλλά η μεγάλη εικόνα δεν αλλάζει.

Το είπα στη ζωντανή μετάδοση, σκοράρει ένα λέι απ σε λήξη χρόνου ο Κάνααν. Αν παγώσουμε την εικόνα, έχει λήξει ο χρόνος της επίθεσης του Ολυμπιακού. Είναι 4:40 πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Γιατί δεν πάνε σε άμεσο ριπλέι; Με βάσει τους κανόνες που ισχύουν στη FIBA (ο κανονισμός είναι άλλος στην Ευρωλίγκα), δεν μπορούν να πάνε στο άμεσο ριπλέι.

Μπορεί να κάνει challenge ο Αταμάν, έχει ένα δικαίωμα να κάνει, και ένα δεύτερο αν δικαιωθεί στο πρώτο.

Υπάρχουν λάθη, αλλά υπάρχει και παιχνίδι. Ο Μπαρτζώκας κερδίζει κατά κράτος στη σκακιέρα των προπονητών τον Αταμάν. Έχει πλάνο, καλύτερη προσέγγιση. Έβγαλε εκτός τελικών τον Κέντρικ Ναν.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News