Χειρονομία Γουόκαπ σε Αταμάν - Σλούκα και κίνηση να... βγει έξω! (vid)

Ο Γουόκαπ… υπέδειξε στον Αταμάν να φύγει από το ΣΕΦ στο φινάλε του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Χειρονομία Γουόκαπ σε Αταμάν - Σλούκα και κίνηση να... βγει έξω! (vid)

Κι όμως, αυτό το τραγελαφικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο τέλος της 4ης περιόδου στο ΣΕΦ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει τον… ανήξερο στη Συνέντευξη Τύπου και να ενθαρρύνει στους αθλητές του με πλάγιο τρόπο να προχωρούν σε τέτοιες συμπεριφορές.

Ο Έλληνας από το Τέξας, που είναι έτοιμος να «διαλύσει» την Εθνική Ελλάδας, είχε το θάρρος και το θράσος να απευθυνθεί στον 3 φορές πρωταθλητή Ευρώπης, Εργκίν Αταμάν (κοντά βρισκόταν και ο Κώστας Σλούκας) και να του κάνει κίνηση «έξω από εδώ» με χαρακτηριστική χειρονομία.

Νωρίτερα, ο Γουόκαπ χειροκρότησε τον Κάνααν για την ανάρμοστη συμπεριφορά του συμπαίκτη του προς τον Κώστα Σλούκα, αντί να τον συγκρατήσει.

Όπως καταλαβαίνετε, προφανώς, είναι αδύνατον να υπάρξει ομαλή λειτουργία στην Εθνική Ελλάδος του Βασίλη Σπανούλη, όταν έχουν προηγηθεί τέτοια περιστατικά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr