«Ανατινάχτηκε η Εθνική ομάδα με υπεύθυνο έναν ξένο…»

Ο Γουόκαπ χειροκροτά αντί να μαζέψει τον Κάνααν στη φάση με τον Σλούκα!

Η ιστοσελίδα sdna.gr αποκαλύπτει ότι η κατάσταση στην Εθνική μυρίζει μπαρούτι μετά και την συμπεριφορά του Τόμας Γουόκαπ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sdna.gr:

Για τον Τόμας Γουόκαπ μπορείς να πεις πολλά. Για την αμυντική του συνέπεια αλλά και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι διαιτητές. Για το υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης του αλλά και την τρομερή πειθαρχία του.

Έχει φανατικούς θαυμαστές αλλά και αμφισβητίες λόγω του ελλειματικού του ταλέντου στην επίθεση. Είναι όμως ένας καλός παίκτης, χρήσιμος που στην Εθνική κλήθηκε για να εξυπηρετήσει άλλου είδους συμφέροντα κι όχι λόγω της μπασκετικής ικανότητας του.

Αν υπάρχει κάτι που δεν αμφισβητείται στον Γουόκαπ είναι ο χαρακτήρας του. Ποτέ δεν προκάλεσε, πάντα ήταν αγαπητός στην εξέδρα του Ολυμπιακού και ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους. Έκανε τη δουλειά του, με συνέπεια, σοβαρότητα και χωρίς να τσιγκλήσει κανέναν. Σεβάστηκε το διαβατήριο που του δόθηκε χαριστικά και ήταν πάντα άψογος.

Χθες όμως ξέφυγε. Κι όχι μία φορά. Διότι το να χτυπάει τον Ναν και να μην σφυρίζονται τα φάουλ είναι μέρος του παιχνιδιού. Αθλητικού ή αντιαθλητικού, παίζοντας σαν μπασκετμπολίστας ή quarterback είναι κάτι που δεν αφορά αυτόν αλλά τους διαιτητές και τα κριτήρια τους.

Εκτός παρκέ μπορεί οι παράγοντες να λένε ό,τι θέλουν. Καθένας πουλάει και λίγη τρέλα, όταν είσαι στην τηλεόραση τρελαίνεσαι, μπορεί να δεις τον Γιαννακόπουλο τρελαμένο να βρίζει θεούς και δαίμονες, μπορεί να δεις και τον ΑΕΚτζή μέχρι τα 30 του χρόνια Λεπενιώτη να το παίζει Ολυμπιακάρας από κούνια.

Μέσα στο γήπεδο όμως, οι αθλητές πρέπει να είναι υπόδειγμα. Και συγνώμη αλλά η συμπεριφορά του Κάνααν μπορεί να είναι προκλητική, μπορεί να είναι λαϊκίστικη, αλλά είναι trash talking. Λέει ο ένας, απαντά ο άλλος, συμβαίνουν κι αυτά.

Να εμπλέκεται όμως ο ελληνοποιημένος Γουόκαπ στον σκυλοκαυγά για να χειροκροτήσει ειρωνικά τον Σλούκα όταν του κάνει χειρονομία ο Κάνααν για τα λεφτά, πάει πολύ.

Ο Γουόκαπ από το Τέξας που πήρε 150.000 ευρώ παραπάνω το χρόνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο χειροκρότησε ειρωνικά για τα λεφτά. Ενώ ένα μήνα πριν έλεγε δημόσια σε συνέντευξη «Εθνική Ελλάδος; Μα εγώ είμαι Αμερικάνος».

Αυτά είναι τα απόνερα της σκανδαλώδους ελληνοποίησης Γουόκαπ. Γιατί ο Κάνααν σήμερα είναι, την άλλη εβδομάδα δεν θα είναι στον Ολυμπιακό. Ο Γουόκαπ όμως σε 10 μέρες θα είναι συμπαίκτης με τον Σλούκα και θα παλεύει μαζί του για πρόκριση στην Εθνική.

Να ειρωνεύεται ο Γουόκαπ τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού είναι επιλήψιμο αλλά δεν βρίσκονται και στην ίδια ομάδα. Ο Γουόκαπ όμως τον συμπαίκτη του, με ακραία προσβολή περί χρημάτων λες κι ο Τόμας μεγάλωσε στον σύνδεσμο της Θ7 στο Τέξας, ξεφεύγει από κάθε λογική.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News