Ντροπή: Στην πρώτη θέση ο Τάκης Τσουκαλάς, έβριζε τον Κώστα Σλούκα!

Ντροπή: Στην πρώτη θέση ο Τάκης Τσουκαλάς, έβριζε τον Κώστα Σλούκα!

Ο Τάκης Τσουκαλάς παρακολούθησε από απόσταση-αναπνοής το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και έριξε «κεραυνούς» στον Κώστα Σλούκα, όπως μεταδόθηκε στη Magic Euroleague.

Μια εύλογη απορία, είναι το πώς επιτρέπεται στον Τάκη Τσουκαλά να βλέπει τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού (με τον Παναθηναϊκό) από τις court-seats.

Όπως έχει γίνει παράδοση στα ντέρμπι, ο Τσουκαλάς είχε αισχρή συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» κινδύνεψαν με εκκένωση του γηπέδου, έπειτα από τις συνεχόμενες παρατηρήσεις των διαιτητών, οι οποίοι βλέποντας την κατάσταση να φτάνει στο απροχώρητο, δεν πήραν… τη μεγάλη απόφαση.

Ο γνωστός τηλεοπαδός του Ολυμπιακού με το νέο του look, παρακολούθησε το ντέρμπι από τις πρώτες θέσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έβρισε σε πολλές περιπτώσεις, τον «αρχηγό» του Παναθηναϊκού AKTOR, σύμφωνα με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News