Παναθηναϊκός: Η «σκούπα» του 2006, προάγγελος του Triple Crown!

Παναθηναϊκός: Η «σκούπα» του 2006, προάγγελος του Triple Crown!

Σαν σήμερα, το 2006, “σκούπιζες” με 3-0 νίκες τον Ολυμπιακό και κατακτούσες ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ετοίμαζε την ομάδα που τα επόμενα έτη θα …τρομοκρατούσε την ήπειρο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε αρχίσει πια να προσαρμόζεται, το ίδιο ο Μάικ Μπατίστ σε θέση 5.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας είχε αποδεχθεί τον ρόλο του ως αμυντικός-εξολοθρευτής κι ο Κώστας Τσαρτσαρής ως αθλητής-σύρτης που μπορούσε εύκολα να παίξει σε τρεις θέσεις!

Το καλοκαίρι προστέθηκαν Σισκάουσκας-Ντικούδης-Μπετσίροβιτς-Ντελκ-Γιαφτόκας-Βούγιανιτς και το τριφύλλι λίγους μήνες μετά πανηγύριζε το πρώτο τριπλ κράουν της ιστορίας του σε χρόνια που απλά δεν είχε αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους Αγγελόπουλους να έχουν αναλάβει από το 2004 την ομάδα μπάσκετ των απέναντι από τον Σωκράτη Κόκκαλη, διαδεχόμενοι τον τελευταίο ως…καρπαζοεισπράκτορες.

Οι αδελφοί πανηγύρισαν το πρώτο τους πρωτάθλημα το…2012 όταν κοιμήθηκε ο Θεός με εκείνο το τρίποντο του Νικ Καλάθη που μπήκε και βγήκε μέσα από το καλάθι του ΣΕΦ στον 5ο τελικό της σειράς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News