Παναθηναϊκός: Η «σκούπα» του 2006, προάγγελος του Triple Crown!
Σαν σήμερα, το 2006, “σκούπιζες” με 3-0 νίκες τον Ολυμπιακό και κατακτούσες ακόμα ένα πρωτάθλημα.
Ο Παναθηναϊκός ετοίμαζε την ομάδα που τα επόμενα έτη θα …τρομοκρατούσε την ήπειρο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε αρχίσει πια να προσαρμόζεται, το ίδιο ο Μάικ Μπατίστ σε θέση 5.
Ο Νίκος Χατζηβρέττας είχε αποδεχθεί τον ρόλο του ως αμυντικός-εξολοθρευτής κι ο Κώστας Τσαρτσαρής ως αθλητής-σύρτης που μπορούσε εύκολα να παίξει σε τρεις θέσεις!
Το καλοκαίρι προστέθηκαν Σισκάουσκας-Ντικούδης-Μπετσίροβιτς-Ντελκ-Γιαφτόκας-Βούγιανιτς και το τριφύλλι λίγους μήνες μετά πανηγύριζε το πρώτο τριπλ κράουν της ιστορίας του σε χρόνια που απλά δεν είχε αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους Αγγελόπουλους να έχουν αναλάβει από το 2004 την ομάδα μπάσκετ των απέναντι από τον Σωκράτη Κόκκαλη, διαδεχόμενοι τον τελευταίο ως…καρπαζοεισπράκτορες.
Οι αδελφοί πανηγύρισαν το πρώτο τους πρωτάθλημα το…2012 όταν κοιμήθηκε ο Θεός με εκείνο το τρίποντο του Νικ Καλάθη που μπήκε και βγήκε μέσα από το καλάθι του ΣΕΦ στον 5ο τελικό της σειράς.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος είναι ο Γιάκομπ Νέστρουπ που ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό!
- «Παίζει πολύ ο Νέστρουπ για Παναθηναϊκό, ήρθε στην Ελλάδα - Ο ρόλος του Ζέκα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Έρχονται 7+8 αποχωρήσεις-πωλήσεις - Ποια ονόματα είναι στον «αέρα»
- «Κάτι ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος, μια αντεπίθεση...»
- Αποκάλυψη για Βοτανικό: Τότε έρχεται το στέγαστρο - Τι θα γίνει με τη Θύρα 13 στη Λεωφόρο