Παναθηναϊκός: Ποια είναι η γυναίκα «μυστήριο» που κάθισε κοντά στον Γιαννακόπουλο στον τελικό της Ευρωλίγκα (vid)
Μέσα σε ορισμένες ιστορικές φωτογραφίες του Παναθηναϊκού εμφανίζεται και μια εντυπωσιακή γυναίκα που κάθισε στις court seats για τον τελικό της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ στην UBER Arena.
Με μια πρόχειρη έρευνα, η γυναίκα που έγειρε απορίες σε πολλούς για την ταυτότητά της, είναι η Ιταλία μπασκετμπολίστρια, Βαλεντίνα Βινιάλι.
Η 33χρονη είδε από απόσταση αναπνοής όλα τα παιχνίδια του Final Four, από το φωτογραφικό υλικό φάνηκε πως κάθισε δίπλα στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου και έζησε κι αυτή όλη την αγωνία της «πράσινης» οικογένειας για το έβδομο ευρωπαϊκό.
Η Βινιάλι (ύψος 1,83) θεωρείται από τις ωραιότερες γυναίκες παίκτριες μπάσκετ και δεν θα μπορούσε να μην είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ.
Το 2010 αναδείχτηκε Miss Italia. Στα μέσα της καριέρας της διαγνώστηκε με καρκίνο του θυροειδούς, νίκησε τη μάχη και επέστρεψε. Τελευταία αγωνίστηκε στη Virtus Pavona.
Στο Instagram μετράει περισσότερα από 2,6 εκατ. followers. Μάλιστα, «ακολουθεί» τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Γερμανική «απόβαση» για Τεττέη – Ποια ομάδα στέλνει σκάουτερ με Ολυμπιακό
- Χάινς: «Αμφιλεγόμενη η επιλογή μου, θα ήθελα να δω τον Σλούκα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό»
- «Ο Βοτανικός δεν θα λέγεται Allianz - Έχει βρεθεί το όνομα του γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό «μπλοκ» αγώνων σε 29 μέρες και το σχέδιο Νίστρουπ
- Αλγόριθμος, Conference: Οι πιθανότητες για πρόκριση του Παναθηναϊκού σε TOP 24 και TOP 8