Παναθηναϊκός: Ποια είναι η γυναίκα «μυστήριο» που κάθισε κοντά στον Γιαννακόπουλο στον τελικό της Ευρωλίγκα (vid)

Παναθηναϊκός: Ποια είναι η γυναίκα «μυστήριο» που κάθισε κοντά στον Γιαννακόπουλο στον τελικό της Ευρωλίγκα (vid)

Μέσα σε ορισμένες ιστορικές φωτογραφίες του Παναθηναϊκού εμφανίζεται και μια εντυπωσιακή γυναίκα που κάθισε στις court seats για τον τελικό της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ στην UBER Arena.

Με μια πρόχειρη έρευνα, η γυναίκα που έγειρε απορίες σε πολλούς για την ταυτότητά της, είναι η Ιταλία μπασκετμπολίστρια, Βαλεντίνα Βινιάλι.

Η 33χρονη είδε από απόσταση αναπνοής όλα τα παιχνίδια του Final Four, από το φωτογραφικό υλικό φάνηκε πως κάθισε δίπλα στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου και έζησε κι αυτή όλη την αγωνία της «πράσινης» οικογένειας για το έβδομο ευρωπαϊκό.

Η Βινιάλι (ύψος 1,83) θεωρείται από τις ωραιότερες γυναίκες παίκτριες μπάσκετ και δεν θα μπορούσε να μην είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Το 2010 αναδείχτηκε Miss Italia. Στα μέσα της καριέρας της διαγνώστηκε με καρκίνο του θυροειδούς, νίκησε τη μάχη και επέστρεψε. Τελευταία αγωνίστηκε στη Virtus Pavona.

Στο Instagram μετράει περισσότερα από 2,6 εκατ. followers. Μάλιστα, «ακολουθεί» τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News