Σκάει βόμβα με Σπανούλη στην Ευρωλίγκα!

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά την αποχώρησή του από το Περιστέρι είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Euroleague!

Παναθηναϊκός-Περιστέρι 72-71: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά από μια διετία στον πάγκο του Περιστερίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του έπειτα από το φινάλε του αγώνα με τον Άρη για την τρίτη θέση της Basket League.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες του «sport24.gr» ο εκπρόσωπος του Έλληνα προπονητή έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες της Euroleague και θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του με την πιθανότητα να βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό να είναι μεγάλη.

Προς το παρόν πάντως ο Σπανούλης έχει παγώσει τα πάντα, καθώς ο μόνος του στόχος είναι η εθνική ομάδα διότι να θυμίσουμε πως είναι προπονητής κι εκεί έχοντας ως μοναδική σκέψη το Προολυμπιακό τουρνουά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News