Καρπετόπουλος: «Ο Αταμάν έχει πέντε ήττες από τον Ολυμπιακό…»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εφημερίδας «Sportday» σχολίασε τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Καρφί» Καρπετόπουλου: «Αν έκανε τις αλλαγές του Κόντη ο Τερίμ, θα γινόταν κόλαση!» (vid)

Το δικό του σχόλιο για τους τελικούς της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έκανε μέσω της «Sportday» ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Απόψε η προσοχή είναι στον Αταμάν. Ο Τούρκος αιφνιδιάστηκε από την επιλογή του Ολυμπιακού να πάει κοντά στο καλάθι αλλά δεν μπόρεσε να προστατεύσει τους Σλούκας και Ναν στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός συνεχώς «χτυπούσε». Οι καλές πάσες των περιφερειακών του Μπαρτζώκα κατέστρεφαν την άμυνα του ΠΑΟ όταν ο Μήτογλου, ο Χουάντσο και ο Παπαπέτρου έβγαιναν σε βοήθειες κι ο Μακ Κίσικ με τις μπούκες του έκανε πάρτι αφού το Γκαρντ δεν έφτανε για να παίξει άμυνα για όλους. Αλλά και η επίθεση του ΠΑΟ δεν ήταν καλή. Ο Ναν πήρε 21 σουτ, που ακόμα και γι αυτόν είναι πάρα πολλά. Ο Λε Σορ είχε άλυτα προβλήματα όχι μόνο με τον Μιλουτίνοφ αλλά και με τον Πετρούσεφ, ο ΠΑΟ σούταρε 36 φορές (!) Για τρίποντο, πράγμα που δείχνει από μόνο του την επιθετική του αμηχανία ενώ και οι 15 πόντοι του Σλούκας ήταν σαν να μην μπήκαν ποτέ, δύο τρίποντα μάζεψαν την διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο κι άλλο στο τέλος.

Το αποψινό ματς είναι κλειδί. Αν ο Παναθηναϊκός το πάρει ξαναγίνεται φαβορί όχι γιατί έχει το πέμπτο ματς στην έδρα του αλλά γιατί θα έχει βγάλει μια τρομερή αντίδραση. Αν το πάρει ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη στέψη. Ο Αταμάν έχει πέντε ήττες από τον Ολυμπιακό και κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί με τα δύο ακόμα χάνει το πρωτάθλημα. Έχει βέβαια παίκτες για να επανέλθει – τίποτα δεν κρίθηκε. Αλλά ψάχνει ένα ολοκληρωμένο καλό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό ένα χρόνο τώρα και πρέπει να βρει τρία σε μία βδομάδα.

Exit mobile version