ΒΟΜΒΑ για την ονοματοδοσία του ΟΑΚΑ - Η εταιρεία φαβορί και τα χρήματα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

ΒΟΜΒΑ για την ονοματοδοσία του ΟΑΚΑ - Η εταιρεία φαβορί και τα χρήματα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει το δικό του σπίτι και μάλιστα αναμένεται να είναι υψηλών προδιαγραφών, ενώ νέες πληροφορίες προκύπτουν αναφορικά με το όνομα και τα χρήματα της συμφωνίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «radar.gr» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σ’ ένα τεράστιο deal, το οποίο αφορά την ονομασία του ΟΑΚΑ που θα φέρει παράλληλα και πολλά χρήματα στους πράσινους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το «radar.gr»:

Συζητήσεις σε εξέλιξη και με άλλες 2 μεγάλες εταιρίες τηλεπικοινωνιών -Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με United media και BC Partners για την ονοματοδοσία του γηπέδου, που ακόμη ωστόσο δεν έχει «κλειδώσει»!

Μεγάλο deal μεταξύ μπασκετικού Παναθηναϊκού και ομίλου τηλεπικοινωνιών Nova βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών όσον αφορά την ονοματοδοσία του γηπέδου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, στο οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και το οποίο του έχει παραχωρηθεί επί μακρόν με σχετική σύμβαση από την Πολιτεία!

Οι πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση της White Vale που διαχειρίζεται το ΟΑΚΑ, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τουλάχιστον 3 μεγάλες εταιρίες τηλεπικοινωνιών, ωστόσο έγκυροι κύκλοι υποστηρίζουν ότι έχει έρθει πιο κοντά με τον ισχυρό άνδρα της BC Partners Νίκο Σταθόπουλο προκειμένου το ΟΑΚΑ να μετονομαστεί σε Nova Arena (που ανήκει στην United media, θυγατρική της BC Partners), στα πρότυπα του Uber Arena στο Βερολίνο, μέσα από μια συμφωνία διαρκείας 3 ετών!

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το deal όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, θα πρέπει να κυμαίνεται σε ένα εύρος των 2 εκατ. ευρώ ετησίως, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί θα συνιστά ένα ακόμη δυνατό deal μετά την εντυπωσιακή συμφωνία με την «Άκτωρ»!

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το deal δεν έχει ακόμη κλειδώσει, οπότε όλα ακόμη είναι ανοιχτά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News