Παναθηναϊκός: Στην Uber Arena βρέθηκε και το μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη (pic)

Η Χριστίνα Στεφανίδη παρακολούθησε από κοντά το Final Four του Βερολίνου και την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Στην Uber Arena βρέθηκε και το μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη (pic)

Χιλιάδες Έλληνες ταξίδεψαν στη γερμανική πρωτεύουσα στα τέλη του Μάη για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την κούπα της Ευρωλίγκα.

Η Φελίτσια Λαπάτη, η Σοφιάννα Αβραμάκη, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και άλλες γνωστές φυσιογνωμίες απόλαυσαν το απόλυτο μπασκετικό θέαμα και φυσικά την «πράσινη» επικράτηση.

Στην UBER Arena παρευρέθηκε και η Χριστίνα Στεφανίδη για το Final Four. Η εντυπωσιακή τηλεπερσόνα από νεαρή ηλικία είχε κατακτήσει τον τίτλο «Miss Young», ενώ κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα από το παιχνίδι «Super Deal» του Χρήστου Φερεντίνου, όπου αποτέλεσε ένα από τα κορίτσια με τις βαλίτσες. Στην πορεία έκανε κι άλλες συνεργασίες στο χώρο.

Στο παρελθόν το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Αλβανία και την Ελλάδα, βρέθηκε σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ και τον παρουσιαστή και φίλο του Άρη, Γιώργος Λέντζα.

Έκτοτε έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2019 είχε «παντρέψει» και τον Ανδρέα Σάμαρη με την Εύα Δελλή.

Ο Γιώργος Λέντζας σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2020 είχε πει για τη Χριστίνα Στεφανίδη: «Είναι μια πολύ ρομαντική ψυχή, κρυμμένη μέσα σ’ αυτήν την εντυπωσιακή εικόνα. Αυτό με κέντρισε ως επί το πλείστον. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News