Παναθηναϊκός: Μάγκικη αντίδραση ή παράδοση των «όπλων»;

Έξαλλος Αταμάν αποβλήθηκε και χειροκρότησε ειρωνικά τους διαιτητές!

Η διαιτησία έτεινε χείρα βοηθείας στον …σκακιστή και τους αθλητές του, αλλά κι εσύ δεν έκανες όσα έπρεπε για να τους ζορίσεις περισσότερο.

Οι παίκτες έχουν μείνει ακόμα στο Βερολίνο, μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς; Πλέον έγιναν αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα, αλλά είναι για εκείνους ζήτημα εγωϊσμού.

Σε θέματα κλάσης/ατομικής αξίας είναι δυο επίπεδα πάνω από τους λιμανίσιους, αλλά ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα για να γλιτώσει το κράξιμο των οπαδών του για ένα ακόμα αποτυχημένο φάιναλ φορ την στιγμή που ο εξαφανισμένος επί μια 12ετία Παναθηναϊκός πήγε στη Γερμανία και το σήκωσε νταηλίδικα. Υπάρχει σιγουριά στους κόκκινους, λόγω και των διαιτητών.

Αναμένουμε στο Φάληρο την αντίδραση των μεγάλων παικτών και μιας ασύγκριτα βαρύτερης φανέλας, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Τώρα (για να λέμε την αλήθεια) το πρωτάθλημα εξαρτάται από τους άλλους αφού έφεραν το πλεονέκτημα έδρας στο ΣΕΦ, όμως υπάρχει κανείς που μπορεί να κακοχαρακτηρίσει το τριφύλλι μετά από ότι πέτυχε φέτος;

Προσωπικά αν μας έλεγαν δώσε τρία πρωταθλήματα στους απέναντι , κατακτώντας άλλες δυο Ευρωλίγκες θα πετάγαμε την σκούφια μας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News