Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έχασε από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ!

Πνευματικά ο Παναθηναϊκός είχε μείνει στο Βερολίνο. Αφήστε που πολύ τονίστηκε η απουσία του Μουσταφά Φαλ και ίσως κάποιοι να χαλάρωσαν υπερβολικά.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 84-89: Τα highlights από το Game 1

Χωρίς συνοχή στην άμυνα, χωρίς αλληλοκαλυψεις, στοιχείο που χαρακτηρίζει την ομαδική άμυνα της ομάδας, χωρίς ριμπάουντ, με πολλά φθηνά καλάθια από λάθη και αδράνεια, βρέθηκες να κυνηγάς μεγάλες διαφορές δίνοντας ψυχολογία στον αντίπαλο που βρήκε μεγάλα σουτ ως και από τους Ουόκαπ, Παπανικολάου που εκτελούν με τρόπο που απαγορεύεται να βλέπουν μικρά παιδιά.

Ο ιδιοκτήτης μετά το τέλος του αγώνα έδειξε σιγουριά για το πρωτάθλημα αναφέροντας ότι η σειρά θα τελειώσει 3-1 υπέρ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Θαυμάζουμε την αισιοδοξία του παρότι ξέρει ότι το σύστημα Λιόλιου τον αντιμετωπίζει κάτι παραπάνω από εχθρικά. Όταν το τριφύλλι μείωσε το σκορ και απειλούσε ο γηπεδούχος δεν πήρε μήτε σπόρι.

Φάουλ που δεν δόθηκαν πάνω σε Λεσόρ, επιθετικό στον Γκραντ με αγκωνιά του Γκος, επιθετικό από Μιλουτινοφ, βήματα από Κάνααν, το μπρος πίσω του Ουόκαπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά την Παρασκευή σε περιμένει η Τσαρούχα στο αγαπημένο της ΣΕΦ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News