Παναθηναϊκός: Η εμφάνιση του Βιλντόζα τον «κόβει» από το ΣΕΦ

Ο Τούρκος προπονητής έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τον πρώτο τελικό κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και θα πάει στο ΣΕΦ με μία δεδομένη αλλαγή στο ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Η εμφάνιση του Βιλντόζα τον «κόβει» από το ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Basket League από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 84-89 και καλείται να πάει για μεγάλο διπλό στο ΣΕΦ, ούτως ώστε να παραμείνει σε τροχιά… τίτλου!

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Λούκα Βιλντόζα και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα κοπεί από την λίστα των ξένων για τον δεύτερο τελικό.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος θα επιστρέψει για να δώσει έξτρα λύσεις στη θέση «5» και στον Ματίας Λεσόρ που συνεχίζει να αγωνίζεται για… αμέτρητα λεπτά στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News