Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η αλλαγή στο ΟΑΚΑ για το Game 1 (pic)

Για λόγους ασφάλειας τοποθετήθηκε πράσινο προστατευτικό δίχτυ στο ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή του Game 1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η αλλαγή στο ΟΑΚΑ για το Game 1 (pic)

Όπως συνηθίζεται στα ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ έχει τοποθετηθεί ένα προστατευτικό δίχτυ.

Νωρίτερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε σχετική ανακοίνωση για το ντέρμπι, ενώ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπάθησε να προειδοποιήσει τους φίλους του Τριφυλλιού για τις πρακτικές που πιθανών, θα εφαρμόσουν οι Πειραιώτες για την τιμωρία της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, η πράσινη ΚΑΕ σημείωσε:

«Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς οι κυρώσεις θα είναι δεδομένες και συνδέονται με ποινές κεκλεισμένων των θυρών.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους κατόχους court-side εισιτηρίων, λόγω της θέσης τους στο γήπεδο. Δεν απαντάμε σε οποιουδήποτε είδους πρόκληση και δεν αφήνουμε κανέναν να χαλάσει τη μοναδική ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει στο «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ, τη φετινή σεζόν!

Δεν αναρτούμε πανό ή άλλες επιγραφές πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό, διότι θα επιφέρουν βαρύτατα πρόστιμα στην ομάδα μας, αλλά και αγώνες χωρίς την παρουσία σας.

Όταν έρθει η στιγμή να παρακολουθήσουμε τον αγώνα, καθόμαστε αυστηρά και μόνο στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας.»

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η αλλαγή στο ΟΑΚΑ για το Game 1 (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr