Γκριγκόνις: «Ήμουν πιωμένος, θα ζήσω με αυτό!» (vid)

Ο Μάριους Γκριγκόνις ρωτήθηκε για την τρομερή ατάκα που πέταξε σε ανύποπτο χρόνο στο ΟΑΚΑ μπροστά σε 70.000 φιλάθλους για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Γκριγκόνις: «Ήμουν πιωμένος, θα ζήσω με αυτό!» (vid)

Οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται στο θυμό και… στο μεθύσι.

Ο Λιθουανός γκαρντ έβγαλε από μέσα του όσα ένιωθε για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τα καψώνια στο ΟΑΚΑ τη στιγμή των πανηγυρισμών του 7ου ευρωπαϊκού.

Με μπόλικη δόση ειρωνείας ο «Γκρίγκο» ευχαρίστησε τον Μαυροβούνιο προπονητή για τη συνεισφορά του στην ομάδα την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Λίγες μέρες αργότερα, κλήθηκε να σχολιάσει νηφάλιος αυτή τη δήλωση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Eurohoops:

«Πρώτα από όλα, πρέπει να επαναφέρουμε το μυαλό μας, γιατί υπήρχαν πολλοί πανηγυρισμοί, υπήρχε δυσκολία με το κίνητρο, δεν παίξαμε καλά κόντρα στον Άρη.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όλοι περιμένουν από εμάς να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε αυτό τη νοοτροπία, Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, θέλουμε να κερδίσουμε προφανώς.»

Για την περίφημη ατάκα για τον Ράντονιτς στη φιέστα του ΟΑΚΑ: «Είχα κοιμηθεί μία ώρα, δεν είναι μυστικό ότι είχαμε πιει. Δεν ξέρω, θα ζω με αυτό.»

Και συνέχισε: «Δεν θέλω να αξιολογήσω την σεζόν, αυτό το αφήνω στους φιλάθλους. Θα δούμε πώς θα πάει. Είμαι πολύ χαρούμενος, κερδίσαμε την Ευρωλίγκα, το λάβαρο πλέον είναι εκεί πάνω.

Όλα πηγαίνουν καλά, όλα εξαρτώνται από εμάς, για το κίνητρο που έχουμε, για το πώς θα παίξουμε, ελπίζω για το καλύτερο.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr