Παναθηναικος - Ολυμπιακός στοιχημα: Με σούπερ απόδοση το 1-0!

Ο Παναθηναϊκός δεν σταματά στην Euroleague και θέλει και το πρωτάθλημα, κάνοντας το πρώτο βήμα στο Game 1 των τελικών με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15)!

Τα... πήρε όλα ο Παναθηναϊκός: Ναν και Λεσόρ στην 1η πεντάδα της Ευρωλίγκα!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τον θρίαμβο στο Final-4 του Βερολίνου που την έστεψε πανηγυρικά πρωταθλήτρια Ευρώπης ήδη έχει στραφεί στον επόμενο μεγάλο στόχο που είναι να επανέλθει και στην κορυφή της Basket League έπειτα από το 2021.

Ο «επτάστερος» πλέον Παναθηναϊκός αρχίζει τις μάχες τίτλου με τον Ολυμπιακό με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στα ύψη μετά την ιστορική κούπα στο Βερολίνο, έχοντας επιπλέον όπλο στην αφετηρία και το πλεονέκτημα έδρας.

Οι «πράσινοι» χάρη στο απόλυτο 3/3 επί του «αιωνίου» στα ντέρμπι πρωταθλήματος (54-66, 85-80, 77-71) καπάρωσαν την πρωτιά και φρόντισαν ώστε το μονοπάτι τίτλου να περάσει από το «κάστρο» του ΟΑΚΑ και να εκθρονιστούν οι Πειραιώτες που έχουν κερδίσει τους δύο τελευταίους τίτλους πρωταθλητή αλλά και τους δύο φετινούς τίτλους εντός συνόρων.

Εξάλλου ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πόσο καλά μπορεί να διαφυλάξει το πλεονέκτημα έδρας, καθώς σε 15 σειρές τελικών που το είχε, κατέκτησε τον τίτλο τις 14, με μοναδική εξαίρεση το 1993, μετρώντας 7/8 σε σειρές με τον Ολυμπιακό και 7/7 με τους υπόλοιπους.

Αυτό καλείται να πράξει και τώρα, επιβεβαιώνοντας την πλεονεκτική θέση, αγωνιστικά και ψυχολογικά, αρχής γενομένης από τον πρώτο τελικό που φυσικά θα γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο από την ατελείωτη δίψα του κόσμου. Το 1-0 των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ με νίκη άνω των 5.5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.86.

Αναμφίβολα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι ο Κέντρικ Ναν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα ηγηθεί επιθετικά παρά την προσαρμογή της «ερυθρόλευκης» άμυνας πάνω του. Να είναι πρώτος σκόρερ του πρώτου τελικού ο πρώην ΝΒΑερ είναι στο 1.90.

Πρωταγωνιστές εκτός τεσσάρων γραμμών είναι και οι δύο προπονητές και ειδικά σε ματς υψηλής έντασης όπως αυτά. Οι διαμαρτυρίες δε θα λείψουν από καμία πλευρά και οι δύο διαιτητές αναμένεται να χρησιμοποιήσουν το… αντίβαρο των τεχνικών ποινών. Να δεχθούν τεχνική ποινή Αταμάν και Μπαρτζώκας το βρίσκουμε στο 2.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr