ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Έκτακτη ανακοίνωση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Έκτακτη ανακοίνωση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Εν όψει του αυριανού πρώτου τελικού των Play Offs του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (5/6, 21:15) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα ήθελε ενημερώσει τους φιλάθλους της για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν.

O νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός, προβλέποντας «βαριές» ποινές, άμεσα εφαρμόσιμες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και την απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο και τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Γι’ αυτό και στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας, με τον δικό μας, μοναδικό τρόπο. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς οι κυρώσεις θα είναι δεδομένες.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους κατόχους court-side εισιτηρίων, λόγω της θέσης τους στο γήπεδο.

Δεν απαντάμε σε οποιουδήποτε είδους πρόκληση και δεν αφήνουμε κανέναν να χαλάσει τη μοναδική ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει στο «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ, τη φετινή σεζόν!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News