Παναθηναϊκός: Ζήτησε την εξαίρεση της Βάσως Τσαρούχα από τους τελικούς

Την εξαίρεση της Βάσως Τσαρούχα από τους τελικούς της Α1 με τον Ολυμπιακό ζήτησε πριν λίγο ο Παναθηναϊκός λόγω του τρόπου που έχει αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Ευρώπης στο παρελθόν.

Παναθηναϊκός: Ζήτησε την εξαίρεση της Βάσως Τσαρούχα από τους τελικούς

Ο Παναθηναϊκός έχει πάθει και… έχει μάθει!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των τελικών με τον Ολυμπιακό το Τριφύλλι κινήθηκε έξυπνα προκειμένου να διασφαλίσει το 50-50 στους επερχόμενους αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή για τη σεζόν 2023-2024.

Συγκεκριμένα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης ζήτησαν την εξαίρεση της Βάσως Τσαρούχα από τους τελικούς απέναντι στους «ερυθρολεύκους».

Σε κάθε περίπτωση, αυτό αποτελεί ένα δίκαιο αίτημα, αφού ουκ ολίγες φορές έχουν εκφραστεί παράπονα για την απόδοση της Ελληνίδας ρέφερι.

Στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των διαιτητών που θα «σφυρίξουν» στους τρεις πρώτους τελικούς της Stoiximan Basket League και εκεί θα φανεί αν το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έγινε αποδεκτό ή όχι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News