Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο Χουάντσο θα... κρίνει τους τελικούς!

Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση των τελικών αναμένεται να παίξει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος μπορεί να δώσει σπουδαίες λύσεις στους πράσινους.

Παναθηναϊκός: Το επόμενο βήμα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Μπορεί ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ τη φετινή σεζόν να μην έχει δείξει επιθετικά αυτά που μπορεί να κάνει, ωστόσο γενικότερα στον Παναθηναϊκό έχει δώσει σπουδαίες λύσεις κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει ότι διαθέτει στις τάξεις του έναν παίκτη, ο οποίος είναι εξαιρετικός στο να διαβάζει τις φάσεις που δημιουργούνται προς το καλάθι της ομάδας του και να πράττει ανάλογα, προκειμένου ν’ απωθήσει τον όποιο κίνδυνο πάει να δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός forward μπορεί να μαρκάρει από τον «1» μέχρι και το «5» του αντιπάλου βάζοντας σε προβληματισμό τους εκάστοτε παίκτες που θα κληθούν να τον αντιμετωπίσουν.



Από εκεί και πέρα ο Χουάντσο ξέρει πολύ καλά να τοποθετείτε μέσα στο παρκέ, ώστε να κλείνει μεν τους χώρους, αλλά και να μπορεί να δίνει βοήθειες στους συμπαίκτες του, όταν εκείνοι δίνουν ελεύθερο γήπεδο στον αντίπαλο κι εκείνος μπορεί να εκτελέσει ελεύθερος.

Ο Ισπανός forward του Παναθηναϊκού θα δώσει την απαραίτητη βοήθεια και θα καλύψει το όποιο κενό πάει να δημιουργηθεί, αποδεικνύοντας την τεράστια αντίληψη που διαθέτει και το πόσο καλά γνωρίζει να αμύνεται.

Όλα αυτά τα στοιχεία, λοιπόν, τον κάνουν κάτι περισσότερο από σημαντικό για τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, ειδικότερα από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έχουν χάσει σημαντικό μέγεθος στη frontline τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News