Ζέρβας: «Μεγάλο φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι ξεγραμμένος ο Ολυμπιακός»

Ζέρβας για Μίχαλιουκ: «Αίσθησή μου, αν δεν μείνει στο NBA, θα πάει στον Παναθηναϊκό»

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας δίνει ως μεγάλο φαβορί τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν ξεγράφει τους ερυθρόλευκους.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (5/6, 21:15) για τον πρώτο τελικό της Stoiximan Basket League με στόχο και για τις δύο ομάδες την κατάκτηση του τίτλου.

Από εκεί και πέρα ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών έχρισε τους πράσινους φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά θεωρεί ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της και δε θα είναι εύκολη λεία για τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.



Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το μεγάλο ατού του Ολυμπιακού έχει γίνει μειονέκτημα, από τη στιγμή που ο Φαλ είναι τραυματίας και ο Ράιτ έμεινε ορθά εκτός επτάδας ξένων. Αν ο Μιλουτίνοφ είναι στο 80-90% αυτού που μπορεί, αυξάνονται οι πιθανότητες. Ο αντίπαλος έχει το μομέντουμ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι ξεγραμμένος. Έχει την οντότητα για να είναι ανταγωνιστικός και να πάρει το πρωτάθλημα.

Δε νομίζω ότι μπορούμε να δούμε κάτι διαφορετικό που να μην περιμένουν οι ομάδες. Δηλαδή δεν θα είναι πλέον έκπληξη να παίξει ο Παπανικολάου αρκετά λεπτά στο ‘4’ ή να δούμε σχήματα με Χουάντσο και Μήτογλου μαζί. Και οι δύο ομάδες έχουν απαντήσεις σε ό,τι δοκιμάσει ο αντίπαλος, οπότε περισσότερο θα παίξουν ρόλο οι προσωπικότητες και οι παράγοντες Χ που δεν περιμένουμε. Θα μπορούσαν, για παράδειγμα, να ήταν για τον Ολυμπιακό τέτοιοι ο Λαρεντζάκης ή ο Μήτρου-Λονγκ, ή για τον Παναθηναϊκό ο Καλαϊτζάκης ή ακόμη και ο Μπαλτσερόφσκι που βλέπω τελευταία να έχει ρόλο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News