Μυθικός Αταμάν: «Είμαι καλύτερος από τον Αντσελότι»

Μυθικός Αταμάν: «Είμαι καλύτερος από τον Αντσελότι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, προχώρησε σε μια τρομερή δήλωση, καθώς σύγκρινε τον εαυτό του με τον Κάρλο Αντσελότι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν φημίζεται για τις μεγάλες δηλώσεις, οι οποίες προκαλούν ντόρο και στο τέλος βγαίνουν κι αληθινές.

Μάλιστα ο Τούρκος τεχνικός αποφάσισε με νέο του χτύπημα να συγκρίνει τον εαυτό του με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος πριν από μερικές μέρες κατέκτησε το Champions League με τους μερένχες.

Ουσιαστικά ο Αταμάν θεωρεί ότι είναι καλύτερος προπονητής από τον Ιταλό συνάδελφό του, ενώ παράλληλα μίλησε και για άλλα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό και τη ζωή του στην Ελλάδα.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Αθήνα είδα μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό μου. Όσες ομάδες προπόνησα είχαν ιστορικές επιτυχίες και τώρα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για τα μεταγραφικά και αν θα έπαιρνε κάποιον παίκτη της Βίρτους Μπολόνια στην ομάδα του. «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Πολλοί ατζέντηδες μάς προτείνουν παίκτες, αλλά πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα», είπε, ενώ ερωτηθείς για τον Τόκο Σενγκέλια, που πέρσι έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν πολλές ομάδες με σπουδαίους παίκτες και αρκετές από αυτές δεν μπήκαν στα playoffs».

Τέλος, ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της Μακάμπι ή της ΤΣΣΚΑ στην Ευρωλίγκα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στις χώρες τους. «Δεν θέλω να προκαλέσω διαμάχες. Είναι δύο ομάδες με μεγάλο πρεστίζ και είμαι ενάντια σε κάθε πόλεμο, είτε στην Γάζα, είτε στην Ουκρανία. Λυπάμαι πολύ που παιδιά, που δεν φταίνε σε τίποτα, σκοτώνονται», είπε, ενώ για το ξέσπασμά του στη σειρά με τη Μακάμπι είπε πως «… ως προπονητής απλώς είπα πως δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος με τη διαιτησία».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News