Παναθηναϊκός: Ποιον «κόβει» ο Αταμάν από το ρόστερ

Παναθηναϊκός: Ποιον «κόβει» ο Αταμάν από το ρόστερ

Κοντοζυγώνει ο πρώτος τελικός της Basket League με τον Επτάστερο να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την σπουδαία μάχη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν έκαναν το καθήκον τους στη Θεσσαλονίκη κάνοντας το 2-0 στη σειρά κόντρα στον Άρη και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στον πολυαναμενόμενο πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος ήταν και πάλι εκεί, για να στηρίξει το έργο της ομάδας κάνοντας ουρά δεκάδων χιλιάδων στην πλατφόρμα των εισιτηρίων για να κλείσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» για το ντέρμπι αιωνίων.

Στα αγωνιστικά, ο Τούρκος προπονητής έχει αποφασίσει ότι θα αφήσει εκτός επτάδας ξένων για το πρώτο παιχνίδι τον Λούκα Βιλντόζα, δίνοντας περισσότερη βάση στις άλλες θέσεις του Επτάστερου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τους «Ερυθρόλευκους» στο sold-out ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 21:15 με το ματς να καλύπτεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News