Μαρικέλλυ Τσόγγου: Ποια είναι η 20χρονη δημιουργός περιεχομένου που έγινε viral από το ΟΑΚΑ (pics-vids)

Στον πρώτο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ παρευρέθηκε στις εξέδρες η γνωστή Tik-Toker και content creator, Μαρικέλλυ Τσόγγου.

Παναθηναϊκός: Το τρίποντο «φάντασμα» του Σέρχι με 25 άτομα μέσα στο γήπεδο (vid)

Οι τηλεθεατές αμέσως ξεχώρισαν την παρουσία της νεαρής influencer στις «πράσινες» εξέδρες του ΟΑΚΑ και τα τηλεοπτικά πλάνα έγιναν viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν είναι μυστικό πως το «παλάτι» του Παναθηναϊκού έχει γίνει πόλος έλξης για εκατομμύρια φιλάθλους και με την ανακαίνιση… εκατομμυρίων το ερχόμενο καλοκαίρι και τη δημιουργία σουιτών όλοι θα κάνουν σαν… τρελοί για να επισκεφτούν το γήπεδο-κόσμημα στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ποια είναι, λοιπόν, η Μαρικέλλυ:

«Η Μαρικέλλυ Τσόγγου είναι 20 ετών, γεννήθηκε και μεγαλώνει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια ναυτιλιακών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Κύριο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα της είναι η κοινωνικοποίηση που τρέφει, μεταδίδοντας χαμόγελα και οδηγώντας τη στη δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος, περικλείοντας την ευγένεια και την ειλικρίνεια δίχως ντροπή.

Στον ελεύθερο της χρόνο ενασχολείται με τα social media, τον αθλητισμό και λατρεύει να πηγαίνει για ψώνια, συνεισφέροντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην αποβολή του άγχους που την περιτριγυρίζει.

Τέλος, ένα μήνυμα που θα μπορούσε να προσφέρει στον κόσμο που την ακούει και την παρακολουθεί είναι να είναι ο εαυτός του, καθώς έτσι μαθαίνει κανείς να τον αγαπά και στη συνέχεια να αγαπά τους γύρω του, ενισχύοντας τον αυτοσεβασμό και τον αλληλοσεβασμό.

Οι ακόλουθοι της στο TikTok βρίσκονται στις 137.600, ενώ τα likes της ξεπερνούν τα 8.100.000!»

Στο παρελθόν η Μαρικέλλυ έχει φιλοξενηθεί από το κανάλι του MAD-TV, ενώ σήμερα συνεργάζεται και με διάφορα (γνωστά) νυχτερινά πάρτι στην Αθήνα.

Όσον αφορά τα γήπεδα, εκείνη έχει παρευρεθεί και σε αγώνα της ΑΕΚ στην OPAP Arena και έχει κοινοποιήσει σχετικό βίντεο στο tik-tok.

Δείτε παρακάτω:

@marikelly_t2 #fy #fyp #φοργιου ♬ πρωτότυπος ήχος – Kellykelekidou

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr