Στα γραφεία του ΟΠΑΠ το τρόπαιο της Ευρωλίγκα - Σλούκας: «Φέραμε το 7ο από τη Γερμανία» (ωιδ)

Στα γραφεία του ΟΠΑΠ το τρόπαιο της Ευρωλίγκα - Σλούκας: «Φέραμε το 7ο από τη Γερμανία» (ωιδ)

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισαν ο Εργκίν Αταμάν μαζί με τους Κώστα Σλούκα, Ιωάννη Παπαπέτρου και Τζέριαν Γκραντ κατά την επίσκεψή τους στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας.

Η κατάκτηση του κορυφαίου ευρωπαϊκού τροπαίου μπάσκετ προκάλεσε «πράσινη παράνοια» στους εργαζόμενους, οι οποίοι δεν σταματούσαν να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν για τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

Το Πάμε Στοίχημα, που παραμένει για 8η διαδοχική σεζόν Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, βρισκόταν στο πλευρό της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και υπήρξε σύμμαχος στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 χρόνια.

Οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, δημιουργώντας…ατμόσφαιρα κερκίδας και τραγούδησαν συνθήματα του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν τόσο με τους πρωταθλητές Ευρώπης όσο και με το αυθεντικό τρόπαιο της Euroleague.

Μάλιστα, κατά την άφιξή των παικτών στο γήπεδο, ο αρχηγός Κώστας Σλούκας ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η αποθέωση ανακοινώνοντας ότι…έφτασε το 7ο από τη Γερμανία!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News