Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Σε ώρα... Euroleague οι τελικοί, πότε μιλούν οι προπονητές

Μόνο στον τελικό της Ευρωλίγκα συναντιόνται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη για τον πρώτο τελικό της Stoiximan Basket League με στόχο να μπει με το δεξί.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη τον Ολυμπιακό (5/6, 21:15) για τον πρώτο τελικό της σειράς της Stoiximan Basket League έχοντας ως στόχο μετά την κατάκτηση της Euroleague να πάρει και το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως η συνέντευξη Τύπου των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης (4/6, 17:30) στην αίθουσα Πολιτισμικών Εκδηλώσεων του Ολυμπιακού Μουσείου του Golden Hall.

Τέλος, συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν οι Εργκίν Αταμάν, Γιώργος Μπαρτζώκας που είναι οι προπονητές αλλά και οι αρχηγοί των «αιωνίων», Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ:

«Η ώρα των Τελικών της Stoiximan Basket League Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός από τους οποίους θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Ελλάδας για την σεζόν 2023-24 πλησιάζει και το άτυπο τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (4/6) με ώρα έναρξης τις 17:30 στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Ολυμπιακού Μουσείου του Golden Hall.

Στην συνέντευξη Τύπου εν όψει της έναρξης της πιο συναρπαστικής φάσης του 32ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος θα συμμετέχουν οι αρχηγοί των δύο αντιπάλων, ο Κώστας Παπανικολάου των «ερυθρόλευκων» και ο Κώστας Σλούκας των «πρασίνων» όπως επίσης, οι δύο προπονητές, ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού και ο Εργκίν Αταμάν του Παναθηναϊκού AKTOR.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο Youtube».

Το πρόγραμμα των τελικών της Stoiximan Basket League

  • Game 1: Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός (5/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24)
  • Game 2: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR (7/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24)
  • Game 3: Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός (10/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24)
  • Game 4: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR (12/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24, εάν χρειαστεί)
  • Game 5: Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός (14/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24, εάν χρειαστεί)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News