Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ περιγραφή από τον σπίκερ της Ευρωλίγκα: «Eλευθερία ή θάνατος! - Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες σκηνές» (vid)

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (5/6) και τα εισιτήρια του αγώνα είναι διαθέσιμα για τον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (5/6, 21:15) για τον πρώτο τελικό της Basket League και τα εισιτήρια του πρώτου παιχνιδιού έχουν τεθεί σε κυκλοφορία για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο (5/6, 21.15) και τον τρίτο τελικό (10/6, 21.15) του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Προμηθευτείτε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και στηρίξτε την ομάδα μας στην προσπάθεια κατάκτησης -και- του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

  • Ηλεκτρονικά στο more.com
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR  είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News