Basket League: Το πρόγραμμα των τελικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει στους τελικούς της Basket League τον Ολυμπιακό έχοντας ως στόχο την επιστροφή του στην κορυφή των εγχώριων διοργανώσεων.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming - Basket League (15/4)

Ο Παναθηναϊκός μετά τη χθεσινή νίκη του κόντρα στον Άρη έγινε η δεύτερη ομάδα που θα βρεθεί στους τελικούς της Basket League, καθώς μία μέρα νωρίτερα το καθήκον του είχε κάνει και ο Ολυμπιακός απέναντι στο Περιστέρι.

Έτσι λοιπόν χωρίς να υπάρχει η παραμικρή έκπληξη οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα βρίσκονται στη θέση τους για το μεγάλο ραντεβού του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου είναι και οι τελικοί του.



Από εκεί και πέρα γνωστό έγινε και το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται στις τρεις νίκες και το μεγαλύτερο αριθμό αγώνων που μπορεί να γίνει να είναι έως και πέντε παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών:

Game 1: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (5/6)

Game 2: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (7/6)

Game 3: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (10/6)

Game 4: Θα οριστεί εάν χρειαστεί (12/6)

Game 5: Θα οριστεί εάν χρειαστεί (14/6)

* Θυμίζουμε πως από τη regular season αλλά και τον τρίτο γύρο της Basket League, ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο ΟΑΚΑ κι έπειτα να πηγαίνει εναλλάξ η σειρά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr