Ναν: «Κίνητρο το γεμάτο ΟΑΚΑ - Είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό»

Ναν: «Κίνητρο το γεμάτο ΟΑΚΑ - Είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό»

Ο Κέντρικ Ναν σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «sdna.gr» αναφέρθηκε στο πως βλέπει το γεμάτο ΟΑΚΑ, ενώ μίλησε και για τους επερχόμενους τελικούς.

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο Κέντρικ Ναν στο «sdna.gr» μιλώντας τόσο για το κίνητρο που έχει ο κάθε παίκτης, όταν βλέπει ένα γήπεδο (ΟΑΚΑ) να είναι γεμάτο και να υποστηρίζει την ομάδα. Από εκεί και πέρα δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως χθες ο Παναθηναϊκός κλείδωσε μια θέση στους τελικούς όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με πλεονέκτημα έδρας. Το πρώτο παιχνίδι θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναν:

Κέντρικ, οι τελικοί τώρα μπροστά σας και αυτή τη φορά είναι μια σειρά παιχνιδιών. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας, πως το βλέπεις;

«Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε παίξει πολλές φορές εναντίον τους, τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν πολύ καλά. Θα κάνουμε την προετοιμασία μας και θα είμαστε έτοιμοι».

Εσύ και ο Σλούκας είστε οι ηγέτες της ομάδας. Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός με την σκληράδα του και τη δύναμη θα προσπαθήσει να σας περιορίσει;

Πως βλέπεις το ματσάρισμά σου ξανά με τον Τόμας Ουόκαπ;

«Θα δούμε πως θα πάει…»

Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας σας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο ή εξτρά ενέργεια για την κατάκτηση και του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Είναι δύσκολο και κάτι καινούριο για μένα: Δηλαδή το να έχεις κερδίσει ήδη ένα πρωτάθλημα και να πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις για ακόμα ένα (σ.σ. στο ΝΒΑ παίζουν μόνο τον τίτλο του πρωταθλητή). Προσπαθούμε να βρούμε κίνητρο για να πάρουμε και τον δεύτερο τίτλο».

-Έχετε το πλεονέκτημα έδρας. Πως νιώθεις που θα παίζετε ξανά στο γεμάτο ΟΑΚΑ;

«Νιώθω πολύ καλά. Αυτό είναι από μόνο του κίνητρο, το να βλέπεις τους φιλάθλους μας, τον κόσμο μας να τo νιώθουν και να το θέλουν. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι».

-Υπάρχει πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεδομένου πως ο τίτλος κατακτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τελευταία το 2021;

«Όχι, δεν υπάρχει καμία πίεση. Τελευταία φορά που πήγαμε στο Final Four (της Euroleague) ήταν πριν από 12 χρόνια και… κάναμε τη δουλειά. Είμαστε ένα ξεχωριστό γκρουπ, πιστεύω στους συμπαίκτες μου».

Ο Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού θα απουσιάζει από τους τελικούς. Σας κάνει αυτό τη ζωή πιο εύκολη;

«Όχι ιδιαίτερα. Υπάρχει πλάνο και πιστεύω πως θα είναι (και αυτοί) έτοιμοι. Και πιστεύω πως θα έχουν ένα πλάνο και για εμένα, οπότε θα πρέπει να είμαι έτοιμος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News