Οργή Αταμάν: «Δεν είναι μπάσκετ αυτό...» - Ασύλληπτο νούμερο φάουλ από τον Άρη! (vid)

Οργή Αταμάν: «Δεν είναι μπάσκετ αυτό...» - Ασύλληπτο νούμερο φάουλ από τον Άρη! (vid)

Έξαλλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Aktor φώναζε στους διαιτητές ότι «αυτό δεν είναι μπάσκετ», καθώς οι παίκτες του Άρη με κάθε τρόπο προσπαθούν να σταματήσουν τα μις ματς.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού Aktor εισέπραξε τρεις τεχνικές ποινές στο πρώτο μέρος για διαμαρτυρίες.

Μία στον Εργκίν Αταμάν, μία στον Κώστα Σλούκα και μία στον Μάριους Γκριγκόνις στη λήξη του ημιχρόνου.

Όλα αυτά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, το οποίο έκλεισε με τους διαιτητές να σφυρίζουν 18 φάουλ από τα… αμέτρητα που υπέπεσαν οι παίκτες του Άρη.

Βλέπετε, οι «κίτρινοι» έπαιξαν πολύ σκληρή άμυνα στο Α’ ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Aktor, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να σταματήσουν τα μις ματς κοντά στο καλάθι.

Για την ακρίβεια, οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη υπέπεσαν σε 18 φάουλ στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού, δείγμα του πόσο σκληρά έπαιζαν αμυντικά και ο Τούρκος head coach των πρωταθλητών Ευρώπης φώναζε ξανά και ξανά προς τους διαιτητές: «Αυτό δεν είναι μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News