Παναθηναϊκός: Αδειάζει η κλεψύδρα με Μπαλτσερόφσκι!

Τα καμπανάκια Αταμάν: Θέλει χρόνο αλλά και να συνέλθουν ορισμένοι παίκτες

Το καλύτερό του παιχνίδι στην Ελλάδα πραγματοποίησε κόντρα στον Άρη ο Ολεκ Μπαλτσερόφσκι που βιώνει τις τελευταίες του μέρες στην Αθήνα.

Στα 24 του αναδείχθηκε δύο φορές καλύτερος νέος παίκτης στο Eurocup, έφτασε στην τέταρτη θέση του ευρωπαϊκού στην Γερμανία, κατέκτησε το Eurocup, θεωρείται ο επόμενος Πολωνός που έχει τα φόντα να παίξει στο ΝΒΑ και τώρα ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του που θα είναι μακριά από το ΟΑΚΑ!

Οι πράσινοι τον έκαναν δικό τους το καλοκαίρι με ένα διετές συμβόλαιο, πληρώνοντας σχεδόν 500.000 ευρώ στην Γκραν Κανάρια για τη ρήτρα του.

Ο παίκτης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Παναθηναϊκού αν και το σουλούπι, η πλαστικότητά κι οι επιθετικές του κινήσεις προδίδουν ένα παιδί με μέλλον.

Το καλοκαίρι είχε δημοσιευτεί ένα blog του Κάρλος Σάντσεθ Λόπεθ- ο οποίος αρθρογραφεί στο “Gran Canaria Basket News”- που αναφερόταν με πολύ κολακευτικά λόγια στον Ολεκ, αναφέροντας πως αν και πρέπει να βελτιωθεί σε τομείς όπως η ευλυγισία του, η πιο σωστή χρησιμοποίηση των χεριών του, έχει μεγάλη προοπτική στην καριέρα του.

Ο Μπαλτσερόφσκι έκανε ένα βήμα προς το επόμενο επίπεδο την περσινή, ήταν παίκτης – κλειδί στην πορεία μέχρι την κατάκτηση του Eurocup, απλά ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολη ομάδα για τους μικρούς, επειδή δεν δίνει εύκολα ευκαιρίες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News