Άρης - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (02/06)

Συνεχάρη Παναθηναϊκό, Λεσόρ και Παπαπέτρου η Παρτίζαν! (pic)

Κάνει το 2-0 και βάζει πλώρη για το νταμπλ ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του ελληνικού πρωταθλήματος. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και εφόσον οι πράσινοι επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί φεύγουν για τους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Πάρτι από 20.000 κόσμο είχαμε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 κόντρα στον Άρη, επικρατώντας με σκορ 89-71. Ο Παναθηναϊκός Aktor συνδύασε την «πράσινη», λαμπερή γιορτή για την κατάκτηση της Euroleague με καλή εμφάνιση.

Ο ορεξάτος Κέντρικ Ναν «οδήγησε» τους γηπεδούχους στο σκοράρισμα (16 πόντοι, 5 ασίστ), με τον Ματίας Λεσόρ να μετράει 11 πόντους και 3 ριμπάουντ σε μόλις 11′ συμμετοχής. Παράλληλα, ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ορεξάτος (14π., 5ρ., 3ασ.), ενώ ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αποτέλεσε το «κέρδος» του Αταμάν. Ο Πολωνός σέντερ σημείωσε 15 πόντους με 5/6 δίποντα και 5/8 βολές, κάνοντας μία κυρίαρχη εμφάνιση.

Ο δεύτερος ημιτελικός, Άρης – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 16:45 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Άρης – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (02/06)

Ο Κέντρικ Ναν σε δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Άρη τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ενώ πρόσθεσε πως έχουν ακόμα ένα τίτλο να διεκδικήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Eίχαμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, να αφήσουμε τους πανηγυρισμούς και να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε ανταγωνιστικοί δεν θέλουμε να χάνουμε, το μισούμε. Αυτό είναι το κίνητρό μας τώρα, αυτό θέλουμε, να κυριαρχήσουμε. Μετά το ευρωπαϊκό θέλουμε και αυτόν τον τίτλο, το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμα. Είναι σπουδαίο αυτό που πετύχαμε, το πώς το πετύχαμε, παίξαμε όλοι μαζί, ο ένας για τον άλλον. Ήταν μεγάλη υπόθεση αυτός ο τίτλος. Όταν αποφάσισα να έλθω στην Ελλάδα ήθελα και αυτόν τον τίτλο. Δε συγκρίνεται με τίποτα ο Παναθηναϊκός. Με περιβάλλει η οικογενειακή ατμόσφαιρα, οικογενειακό περιβάλλον. Ο καλύτερος κόσμος στην Ευρώπη, σπουδαία ομάδα, σπουδαίοι συμπαίκτες, σπουδαίο επιτελείο που μας φροντίζει. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News