Παναθηναϊκός: Ο σπουδαίος ρόλος του Ντράγκιτς στη μεταγραφή Ναν

Final Four, Παναθηναϊκός-Ρεάλ: Η μέρα, η ώρα και το κανάλι του τελικού

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς αποκάλυψε με δηλώσεις του στο «Meridian Sport» τον σπουδαίο ρόλο που έπαιξε ο Γκόραν Ντράγκιτς στη μεταγραφή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό.

Ο Κέντρικ Ναν από τη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό τον άλλαξε εντελώς κι αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην επιτυχία του συλλόγου, καθώς διαθέτει σπουδαίο ταλέντο και ποιότητα.

Από εκεί και πέρα ο Σάνι Μπετσίροβιτς μίλησε στο «Meridian Sport» για τη συγκεκριμένη μεταγραφή αποκαλύπτοντας το ρόλο του Γκόραν Ντράγκιτς στη μεταγραφή του Ναν στους πράσινους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Γκόραν Ντράγκιτς, συμπατριώτες με Μπετσίροβιτς, και Κέντρικ Ναν ήταν συμπαίκτες στο NBA και συγκεκριμένα στους Μαϊάμι Χιτ, ενώ το 2020 στη «Φούσκα» του Ορλάντο έφτασαν μέχρι τους τελικούς του NBA και ηττήθηκαν από τους Λέικερς των Λεμπρόν Τζέιμς κι Άντονι Ντέιβις.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπετσίροβιτς:

«Ο Γκόραν Ντράγκιτς με βοήθησε πολύ στο να φέρω τον Κέντρικ Ναν. Ο Κέντρικ προπονούνταν με τον Ζόραν Ντράγκιτς στο Μαϊάμι εκείνη την εποχή, οπότε ο Γκόραν μου επέτρεψε να εξηγήσω τα πάντα στον Nαν. Του είπε ότι μεγαλώσαμε μαζί στην εθνική ομάδα, ότι θα είναι καλά στον Παναθηναϊκό και μετά τον πλησίασα και του είπα ότι η προσαρμογή στην Ευρώπη δεν είναι εύκολη, αλλά ότι με τον προπονητή που έχουμε πρέπει να είμαστε η πρώτη επιλογή του.

Ακόμη και έτσι, δεν ήταν εύκολο να πείσεις έναν παίκτη του NBA με σημαντικό ρόλο να φύγει από τη Disneyland. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Τέσσερις ομάδες συμμετείχαν στην κούρσα, αλλά το συναίσθημα του προέδρου έγειρε τη ζυγαριά. Ο Κέντρικ ήρθε και ήταν θέμα χρόνου να φανεί η ποιότητά του γιατί αυτός ο παίκτης είναι πραγματικά κυρίαρχος. Σε ορισμένες προπονήσεις σκεφτήκαμε «Τι είναι αυτό;».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News