Παναθηναϊκός – Άρης 87-71: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Άρη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Άρης 87-71: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Τι να γράψει κανείς για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός έκανε το αδιανόητο τη φετινή σεζόν, κατέκτησε την 7η Ευρωλίγκα της ιστορίας του και τερμάτισε πρώτος στη Basket League με μια ήττα σε… 2,5 γύρους ξεκινώντας στην αρχή της σεζόν από το… μηδέν.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν δικαιολογημένα χαλάρωσαν τις τελευταίες μέρες μετά το ΕΠΟΣ του Βερολίνου, δυστυχώς για εκείνους, τα… βάσανα επανήλθαν γρήγορα. Οι «πράσινοι» έδειξαν παρόλα αυτά, σε απόλυτη ετοιμότητα και είναι έτοιμοι να γράψουν ιδανικό επίλογο στη σεζόν με την επιστροφή του συλλόγου στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (9/10): Ο Πολωνός σέντερ σημείωσε «διψήφια» εμφάνιση για 2ο διαδοχικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ολοκλήρωσε το ματς στους 15 πόντους.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Ο… γνωστός Γκραντ εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ με αδιάκοπη συνεισφορά στην άμυνα, έκλεψε 3 μπάλες, δημιούργησε 4 φάσεις, ενώ σημείωσε και 6 πόντους σε 24,5′.

Κέντρικ Ναν (9/10): Ο Ναν ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με 16 πόντους, όμως, το πιο εντυπωσιακό ήταν οι 6 ασίστ.

Μάριους Γκριγκόνις (9/10): Άγγιξε το double double ο Λιθουανός με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ σέρβιρε και 4 ασίστ.

Ντίνος Μήτογλου (9/10): Με «φτερά» στα πόδια ο Μήτογλου επανέρχεται στα συνηθισμένα του στάνταρντς με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (7/10): Ο σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι ο απόλυτος αντι-σταρ της ομάδας. Ήταν κομβικός στο Final Four, αποθεώθηκε στο ΟΑΚΑ ύστερα από μια μεγαλοπρεπή τάπα που μοίρασε.

Δημήτρης Μωραϊτης (5/10): Αγωνίστηκε 5′. Αστόχησε σε δύο προσπάθειες για τρίποντο.

Κώστας Σλούκας (7/10): Ο MVP του τελικού της Ευρωλίγκα πήρε ανάσες στον αγώνα με τον Άρη και συμμετείχε μόλις για 9′.

Ιωάννης Παπαπέτρου (7/10): Ο Παπαπέτρου έδειξε συνέπεια στην επίθεση και πρόσθεσε 6 πόντους στο σακούλι του Παναθηναϊκού.

Ματίας Λεσόρ (7/10): Ο Γάλλος σέντερ είναι… φαινόμενο. Σε non stop ρυθμούς και με μεγάλες απαιτήσεις ο Ματίας κατάφερε να σηκώσει φέτος στους ώμους του το Τριφύλλι σε Ελλάδα-Ευρώπη και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση μιας ονειρικής σεζόν. Σε 10′ σκόραρε 11 πόντους στην πρώτη συνάντηση με τον Άρη.

Κώστας Αντετοκούνμπο (6/10): Ο Έλληνας σέντερ πέτυχε ένα εντυπωσιακό καλάθι – φάουλ (ευστόχησε στη βολή), δεν απέφυγε τα λάθη (3).

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Exit mobile version