Παναθηναϊκός: Στόχος η εκτόξευση και στο πρωτάθλημα!

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ελπιδοφόρο και μετά το ξεπέταγμα Καλαϊτζάκη, Παπαπέτρου, Βιλντόζα στο Βερολίνο διαθέτει ουκ ολίγα χρήσιμα εργαλεία, σε επίπεδο προσώπων/δεξιοτήτων για το μπάσκετ του Αταμάν.

Αποκάλυψη: Λεσόρ και Ναν δεν πήγαν στο χθεσινό δείπνο, αλλά γυμναστήριο στις 11 το βράδυ!

Playmaking, ικανούς σουτέρ και κυρίως αθλητές με Post-up skills, εδώ ο Λεσόρ είναι μια κατηγορία μόνος του.

Εδώ και πολλές εβδομάδες η ομάδα ακουμπάει με διαφορετικούς τρόπους τη μπάλα στο low post, δουλεύει περισσότερο την κίνηση μακριά από τη μπάλα, παίρνει πολλά από πολλούς κι είναι πολύ ευχάριστη στο μάτι αφού σκοράρει με ποικίλους τρόπους, παίζει άμυνα του θανατά και η ενέργεια ξεχειλίζει από τα μπατζάκια της.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την προσέγγιση του προπονητή σε όρους επικοινωνίας και διαπροσωπικών σχέσεων με τους παίκτες τώρα που η πίεση ετοιμάζεται να ανεβεί ενόψει του κλασικού πολέμου με τους λιμανίσιους του Μπαρτζώκα.

Το ρόστερ πάντως μετά την απευλεθέρωση εξαιρετικής ψυχολογικής τόνωσης δείχνει να έχει μεγάλο ποιοτικό βάθος.

Η επίθεση έχει αρχίσει να δουλεύει σε βάθος λεπτομερειών παράγοντας καλύτερα αποτελέσματα, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πως μπορεί να αναρριχηθεί και στην κορυφή της λίγκας των…Λιόλιων!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News