Παναθηναϊκός - Άρης: Δεδομένη η υποχρέωση του στο ΟΑΚΑ

Προσοχή στον Αρη απόψε γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καλά τα πάρτι, ο ενθουσιασμός αλλά ο αντίπαλος αρχές Φλεβάρη σε κέρδισε μέσα στο ΟΑΚΑ και σε είχε δυσκολέψει και στη Θεσσαλονίκη!

Μια ανάσα από το sold out ο Παναθηναϊκός

Το τριφύλλι ζει όχι απλά αλκυονίδες ημέρες, αλλά έναν extended μήνα του μέλιτος που άρχισε με τα παιχνίδια με την Μακάμπι.

Σίγουρα μετά το 7ο έχεις βάσεις, χαρακτήρα κι απαραίτητη προσωπικότητα, ίσως όχι ακόμα στον βαθμό που θα σου επιτρέψει να παγιωθείς στο Νο1 για χρόνια αλλά και πάλι είσαι σε καλό δρόμο.

Ο Εργκίν Αταμάν κάνει καταπληκτική δουλειά και καγχάζει μέσα του που δεν έλαβε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς το οποίο πήγε στον Τσους Ματέο που ούτε που κατάλαβε τι τον βρήκε στον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός απόψε πρέπει να είναι σοβαρός, να έχει καλό spacing και να σουτάρει αξιοπρεπώς.

Η ομάδα φιλτράρει πολύ καλά τις εκτελέσεις της κι η ικανότητα της στο περιφερειακό σουτ βάζει πίεση στην αντίπαλη ρακέτα, μαζεύοντας ενστικτωδώς την άμυνα προς τα έξω, ότι πρέπει για παιχνίδι για Λεσόρ-Χουάντσο που στο Βερολίνο τέλειωσαν φάσεις και μοίρασαν πόνο στους αντίπαλους πάγκους που δεν ήξεραν ποιον να πρωτομαρκάρουν.

Ο Αρης είναι πολλά επίπεδα κάτω από τους αντιπάλους σου στην Ευρωλίγκα, αλλά έχει φανέλα και δεν θα μπει στο γήπεδο για να χάσει αλλά για να σε δυσκολέψει κι όπου τον βγάλει…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News