Παναθηναϊκός: Το κατάφερε κόντρα σε όλους και αποτελεί ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Συνεχάρη Παναθηναϊκό, Λεσόρ και Παπαπέτρου η Παρτίζαν! (pic)

Πλέον το παράδειγμα είναι ζωντανό και μέσα στα πόδια μας.

Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις καταντήσει γκρουπ underachievers και στο τέλος προσθέτεις φρέσκο αίμα, νικητές κι εγωιστές ανθρώπους που η νοοτροπία τους ταιριάζει σε σύλλογο συνώνυμο της νίκης που απλά εδώ και λίγα χρόνια είχε ξεχάσει ποιος ήταν.

Μεγάλη υπόθεση οι μεταγραφές Σλούκα-Ναν-Λεσόρ, προστέθηκαν τα κατάλληλα κομμάτια (πνευματικά και αγωνιστικά) στο παζλ, ήταν εκείνοι που έλειπαν.

Ο Εργκίν Αταμάν κεφαλαιοποίησε τις ζυμώσεις της υπόλοιπης ομάδας με τους συγκεκριμένους για μήνες, τώρα πια το performance όλων των μελών του Επτάστερου χαρακτηρίζεται από άλλου είδους σιγουριά κι αυτοπεποίθηση.

Ο Σλούκας κάνει τους πάντες γύρω του καλύτερους και συνθέτει μαζί με τον Κέντρικ το πιο επιδραστικό δίδυμο στην Ευρώπη.

O Γάλλος για δεύτερη σερί χρονιά πραγματοποιεί All-Euroleague σεζόν κι η ραγδαία βελτίωση του στο shot selection τον έχει μετατρέψει σε υπερόπλο. Αν μάθει να βάζει και τις βολές θα εκτοξεύσει το κασέ του.

Τρίβαμε τα μάτια μας στο Βερολίνο, όταν με αυτούς τους τρεις μπροστάρηδες είδαμε ολοκληρωμένο μπάσκετ, την πιο ισορροπημένη ομάδα που έχουμε δει σε αυτό το επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Οι δείκτες της κορυφαίοι σε άμυνα και επίθεση, σε μισό γήπεδο, σε transition άμυνα, επίθεση, με τους καινούργιους να παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην αγωνιστική φυσιογνωμία του καινούργιου βασιλιά της ηπείρου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News