Παναθηναϊκός: Αλλαγή νοοτροπίας και αύρας ελέω 7ου!

«Έριξαν» και το Flightradar οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Πρώτη σε παρακολούθηση η πτήση του Τριφυλλιού

Νιώθεις τον ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα από την Κυριακή. Λαμβάνεις τα vibes, την συγκίνηση, τον ενθουσιασμό, την σιγουριά ότι βιώνουμε μόλις τα πρώτα βήματα που νέου κύκλου που άνοιξε υπό την ηγεσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αυτή η “πολεμική” προσέγγιση που έδειξε το τριφύλλι στο Βερολίνο όντας αουτσάιντερ απέναντι σε ομάδες που αυτά τα 12 χρόνια ήξεραν άριστα από φάιναλ-φορ, όπλισε τον κόσμο με περισσότερο θάρρος κι αισιοδοξία για την συνέχεια σε μέρες που τα χρειαζόταν.

Η απόδοση απέναντι σε Φενέρ/Ρεάλμ το “οποιοσδήποτε, οπουδήποτε” δημιουργεί μια χωροχρονική αναδιευθέτηση των δεδομένων και των ζητούμενων.

Από τη στιγμή που μέσα σε μερικούς μήνες έγινες από σάκος του μποξ, πρωταθλητής Ευρώπης γράφοντας ιστορία στην διοργάνωση με κάτι που δύσκολα θα ξαναδούμε στο άμεσο μέλλον, γιατί να μην περιμένεις το back to back, το δέκατο, την προσπέραση της Ρεάλ;

Ιδιοκτήτη με όραμα και λεφτά έχεις, διάδοχη κατάσταση υπάρχει με τον Παύλο και την Δέσποινα να έχουν φάει …ένεση με τον Παναθηναϊκό από μικρή ηλικία, γηπεδάρα υπάρχει, βαριά φανέλα επίσης, καλή ελληνική βάση, κόσμος ενθουσιασμένος, δεν λείπει τίποτα!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News